Amatör Spor Haftası Veteranlar Futbol Turnuvasında"KAZANAN DOSTLUK OLDU"




Amatör Spor Haftası etkinliklerimiz devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa planlanan, amatör sporlara ilgiyi arttırmak ve halkı sporun her branşıyla tanıştırmak amacıyla ilimizde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Tokat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu koordinesinde 12-18 Ekim 2015 tarihleri arasında İlimizde düzenlenen “Amatör Spor Haftası” etkinliklerimiz devam ediyor.

Amatör Spor Haftası kutlamaları programı kapsamında;

Ak Parti Tokat Milletvekilimiz Prof. Dr. Coşkun Çakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Tokat ASKF Başkanı Sezai Işkın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlerimiz Oktay Düzen, Ömer Besler, Tokat TÜFAD Başkanı Ercan Süsoy ve Futbol İl Temsilcisi Muharrem Doğan ‘ın katılımları ile Uzun Burun Sentetik Futbol Sahamızda gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası Veteranlar Futbol Müsabakasında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  personellerinden oluşan takım ile Veteran Futbolculardan oluşan takım arasında çekişmeli ve centilmenlik içerisinde Veteranlar karmasının galibiyeti ile sona eren maçta “Kazanan Dostluk oldu”
Amatör Spor Haftası Veteranlar Futbol Müsabakasını yerinde takip eden Ak Parti Tokat Milletvekilimiz Prof. Dr. Coşkun Çakır devre arasında saha içerisinde sporcularla sohbet edip, başarılar dileklerini ileterek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Katılımcılar müsabaka sonrasında her iki takımın oyuncularını günün anısına birer madalya ile ödüllendirdi.