TASKK Genel Kurulu Bakan Osman Aşkın BAK'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi.


TASKK  17.OLAĞAN GENEL KURULU GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK’IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.


     Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunun (TASKK) Ankara'da gerçekleştirilen 17. Olağan Genel Kurulu'na katılan Bak, delegelere hitap etti. Bakan Bak, konuşmasında amatör sporun içinden geldiğine işaret ederek, "Bu büyük ailenin bireyi olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Sizlere hizmet etme fırsatı bize doğdu. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak bütün teşkilatımızla sizlerin hizmetinizdeyiz." ifadelerini kullandı.

   Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Amatör spor kulüplerinde başkanlık, yöneticilik yapan herkes gizli kahramandır”. Türk sporu için amatör kulüplerin önemine vurgu yapan Bak, "Amatörleri ayağa kaldırdığımız zaman Türk sporu da ayağa kalkar. Onlara destek olduğumuz zaman Türk sporu da daha iyi noktaya gelir." değerlendirmesinde bulundu.

  "Hep beraber gençlerimize, sokaklarımıza sahip çıkalım." ifadesini kullanan Bakan Bak, "Sokakları uyuşturucu satıcılarına, kötü emelli insanlara bırakmayalım. Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkması için gayret gösterelim. Amatörler olarak ülkemizin büyümesine destek verelim." diye konuştu.

   Gerçekleşen genel kurulda Tokat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Sezai IŞKIN, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu yönetimine Disiplin Kurulu Asil üyesi olarak seçilmiştir.